Πένες με αβοκάντο από τον Γιώργο Τσούλη
#tsoulotip: 1)Αν χρειάζεται περισσότερη υγρασία η σάλτσα μας πριν ρίξουμε τις πένες, προσθέτουμε λίγο νερό. 2) Σε περίπτωση που τα αβοκάντο δεν είναι ώριμα τα αφήνουμε 3 μέρες εκτός ψυγείου.
ΥΛΙΚΑ
100 γρ. πένες βρασμένες
Μισό κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές κάθετες
1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε λεπτές κάθετες φέτες
1 κίτρινη πιπεριά, κομμένη σε λεπτές κάθετες φέτες
2 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
2 κ.γ. τσίλι σε σκόνη
1 κ.γ. κόλιανδρο σε σκόνη
400 γρ. ντομάτα κονκασέ
Ξύσμα από ένα λεμόνι
2 ώριμα αβοκάντο, κομμένα μικρά κυβάκια
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ