Ποντιακά μαντί
Taste

Ποντιακά μαντί

#tsoulotip: Προσέχουμε όταν κλείνουμε τα μαντί, να πιέσουμε καλά στο κέντρο ώστε να μην ανοίξουν κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τη ζύμη:

500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ

1 μέτριο αυγό

4 γρ. αλάτι

200 ml. νερό χλιαρό

Υλικά για τον κιμα:

500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά

2 μέτρια κρεμμύδια, χοντροκομμένα

½ κόλιανδρο ξερό

½ κύμινο σε σκόνη

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Υλικά για το σερβίρισμα:

Γιαούρτι

Σάλτσα ντομάτας

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved