Καρυδόπιτα της γιαγιάς
#tsoulotip: Όταν χτυπάμε τα αυγά με τη μέθοδο μπεν μαρί ανακατεύουμε συνέχεια ώστε να μη ψηθούν τα αυγά.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για την καρυδόπιτα:
300 γρ. καρύδια θρυμματισμένα
250 ml. ελαιόλαδο
400 ml. γάλα πλήρες
500 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
10 μέτρια αυγά
500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ, κοσκινισμένο
50 γρ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.σ. κανέλα σε σκόνη
¼ κ.γ. γαρύφαλλο σε σκόνη
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ