Καρυδόπιτα της γιαγιάς
Taste

Καρυδόπιτα της γιαγιάς

#tsoulotip: Όταν χτυπάμε τα αυγά με τη μέθοδο μπεν μαρί ανακατεύουμε συνέχεια ώστε να μη ψηθούν τα αυγά.

ΥΛΙΚΑ
Υλικά για την καρυδόπιτα:

300 γρ. καρύδια θρυμματισμένα

250 ml. ελαιόλαδο

400 ml. γάλα πλήρες

500 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

10 μέτρια αυγά

500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ, κοσκινισμένο

50 γρ. μπέικιν πάουντερ

1 κ.σ. κανέλα σε σκόνη

¼ κ.γ. γαρύφαλλο σε σκόνη

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved