Semifreddo με ροδάκινο και φιστίκια Αιγίνης

Semifreddo με ροδάκινο και φιστίκια Αιγίνης

#tsoulotip: Το γιαούρτι και η κρέμα γάλακτος πρέπει να είναι παγωμένα από το ψυγείο.

ΥΛΙΚΑ

460 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

80 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

460 γρ. κρέμα γάλακτος

60 γρ .αλεσμένα φιστίκια Αιγίνης

2 κ.σ. φρέσκο ​​χυμό lime

2 κ.σ. μέλι

4 ώριμα ροδάκινα, κομμένα σε φέτες

Φύλλα δυόσμου, για το σερβίρισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com