Κοτόπουλο κατσιατόρε
#tsoulotip: Σοτάρουμε τα κοτόπουλα σε δόσεις για να πάρουν καλό χρώμα.
ΥΛΙΚΑ
1 κοτόπουλο κομμένο στα οκτώ
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες
150 γρ. μπέικον, ψιλοκομμένο
200 γρ. λευκά μαντιάρια, κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες
100 ml. Κόκκινο κρασί
800 γρ. ντομάτα κονκασέ
2 κ.γ. ρίγανη ξερή
2 κ.γ. φρέσκο δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο
1 φύλλο δάφνης
150 γρ. πράσινες πιπεριές, κομμένες σε ροδέλες
500 ml. ζωμό κοτόπουλου
1 κ.γ. πελτέ ντομάτας
5 φύλλα βασιλικού, φρέσκα, ψιλοκομμένα
170 γρ. ελιές σε ροδέλες
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ