Taste

Σπιτικές snickers

#tsoulotip: 1)Προσέχουμε όταν λιώνουμε τη γλυκόζη με τη ζάχαρη για να μη μας καεί. 2) Όταν αδειάζουμε το μείγμα της γλυκόζης στη σαντιγί, την αδειάζουμε προσεκτικά ώστε να μην κόψουν τα αυγά.

400 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

100 γρ. υγρή γλυκόζη

125 γρ. μέλι

2 ασπράδια αυγού

400 γρ. έτοιμη καραμέλα (dolce de leche)

200 γρ. φιστίκια πίνατς χοντροκομμένα

400 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, λιωμένη με τη μέθοδο μπεν μαρί

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved