Μοσχάρι με μελιτζάνες
#tsoulotip: Προσέχουμε να μην κόψουμε σε πολύ μικρά κομμάτια τις μελιτζάνες, ώστε να μη παραβράσουν μέσα στην κατσαρόλα και λιώσουν. Επίσης οι μελιτζάνες ρουφάνε πολύ λάδι μην νομίσετε ότι δεν βάλετε αρκετό για το σοτάρισμα. 3-4 κ.σ. είναι αρκετές.
ΥΛΙΚΑ
600 γρ. μοσχάρι ελιά, κομμένο σε κύβους 4x4
300 γρ. μελιτζάνα, κομμένη σε μικρά κυβάκια
800 γρ. ντομάτα κονκασέ
2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
½ κ.γ. τζίντζερ σε σκόνη
½ κ.γ. κανέλα σε σκόνη
¼ κ.γ. κουρκουμά σε σκόνη
1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή σε σκόνη
1 κ.γ. κύμινο σε σκόνη
1 κ.γ. πελτές ντομάτας
35 γρ. κουκουνάρι
200 ml. ζωμό βοδινού
1 φύλλο δάφνης
1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ