Λαχταριστό κρεμ καραμελέ δια χειρός Γιώργου Τσούλη

Λαχταριστό κρεμ καραμελέ δια χειρός Γιώργου Τσούλη

#tsoulotip: 1) Βάζουμε βραστό νερό μέσα στο ταψί, ώστε να ψηθεί καλύτερα η κρεμα και να μην κόψει. 2) Το νερό πρέπει να είναι οπωσδήποτε βραστό. 3) Την πετσέτα τη βάζουμε για να μην κουνιούνται τα σκεύη μέσα στο φούρνο.

ΥΛΙΚΑ
Υλικά για την καραμέλα:

125 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

30 ml. νερό

Υλικά για την κρέμα:

60 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

½ κ.γ. βανίλια εκχύλισμα

500 ml. γάλα πλήρες

3 μέτρια αυγά

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com