Ο Γιώργος Τσούλης μαγειρεύει καραμελωμένο χταπόδι με φάβα

Ο Γιώργος Τσούλης μαγειρεύει καραμελωμένο χταπόδι με φάβα

#tsoulotip: Σε περίπτωση που έχει εξατμιστεί όλη η υγρασία κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος του χταποδιού, συμπληρώνουμε λίγο νερό.

ΥΛΙΚΑ
1 χταπόδι 1,5-2 κιλά περίπου

1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες

1 φινόκιο, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες

1 μεγάλο καρότο, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες

100 ml. ελαιόλαδο

1 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο

2 φύλλα δάφνης

½ κ.σ. πιπέρι σε κόκκους

6 κλ. θυμάρι μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα

Για το σερβίρισμα:

Φάβα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com