Μήπως το alter ego σου διασκεδάζει πιο πολύ από εσένα;
Taste

Μήπως το alter ego σου διασκεδάζει πιο πολύ από εσένα;

Η ουσία, λοιπόν, είναι να περνάς όσο καλά δείχνεις και να διασκεδάζεις όσο το alter ego σου στα social media -και ακόμη περισσότερο- και το «κλειδί» για να πετύχεις τα παραπάνω βρίσκεται στο Νever Stop Playing!

Στο λένε οι φίλες σου και το αισθάνεσαι και εσύ. Τους τελευταίους μήνες χαμογελάς λιγότερο και κάθε μέρα βρίσκεις μία αφορμή για να γκρινιάξεις. Μπορεί στις φωτογραφίες που «ανεβάζεις» στο Instagram να δείχνεις ανέμελη, super fun και άκρως κοινωνική, ωστόσο, όσο και αν δεν θέλεις να το παραδεχθείς, δεν διασκεδάζεις ουσιαστικά.

Πόζες με ψεύτικα χαμόγελα, φωτογραφίες γεμάτες «ενθουσιασμό» από τα πιο «hot» σημεία της πόλης και παρεΐστικα ενσταντανέ που απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Με λίγα λόγια, το alter ego σου -και δη το διαδικτυακό- δείχνει να περνάει καλύτερα από εσένα και αυτό σίγουρα… είναι μείον σου. Τι νόημα έχει, άλλωστε, να πιστεύει ο κοινωνικός σου περίγυρος πως η καθημερινότητά σου είναι μία «παιδική χαρά» όταν εσύ δυσκολεύεσαι να χαμογελάσεις ή αισθάνεσαι πως η καθημερινότητά σου αρχίζει να έχει εκπληκτικές ομοιότητες με εκείνη της… 80χρονης γιαγιά σου;

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved