Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Πλέον, είμαι mainstream, μακάρι να ήμουν αντισυμβατικός» (Photos)
Taste

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Πλέον, είμαι mainstream, μακάρι να ήμουν αντισυμβατικός» (Photos)

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, αυτός ο αντισυμβατικός τύπος, μύησε πολύ κόσμο στην τέχνη της μαγειρικής, έγινε καλή παρέα για όσους κρατούν στα χέρια τους κοντρόλ και απέδειξε ότι σε αυτό τον μικρόκοσμο της TV δεν πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς, αλλά να έχεις ταλέντο και προσωπικότητα.

Πώς το ζει όλο αυτό;
«Πλέον, είμαι mainstream, μακάρι να ήμουν αντισυμβατικός. Ήμουν ίσως μη συμβατός όταν ξεκίνησα, είχα μια διαφορετική εικόνα από αυτή που ήταν συνηθισμένη, αλλά και μια διαφορετική στάση απέναντι στην τηλεόραση. Τώρα, έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στην τηλεόραση, δεν υπάρχουν ταμπού στην εμφάνιση. Αν με ρωτάς, όταν ξεκινούσα, αν θα άντεχα 10 χρόνια, θα σου έλεγα όχι με βεβαιότητα. Ωστόσο, κατάφερα το κοινό να ανταποκρίνεται σε αυτά που του πρότεινα, τα περισσότερα από τα οποία διαφορετικά κιόλας. Να σημειωθεί, βέβαια, ότι ασχολούμαι με έναν τομέα που έχει ανέβει πολύ, με τη μαγειρική»

Η μαγειρική από τάση έγινε αναπόσπαστο κομμάτι στον προγραμματισμό των καναλιών;
«Νομίζω ότι π μαγειρική ήρθε για να μείνει, απέδειξε ότι δεν είναι κάτι εφήμερο. Όλο αυτό ξεκινά χρόνια πριν, βέβαια, με τον Ηλία Μαμαλάκη, τη Βέφα Αλεξιάδου, μετά ήρθαμε εμείς με το «MasterChef» του Μega για να πατήσουμε γερά σε κάτι που είχαν χτίσει οι προαναφερθέντες. Και αυτό, φυσικά, θα συνεχιστεί...», λέει στο περιοδικό Tv Kous Kous.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved