Weekend family gatherings και 5 σπιτικές προτάσεις που θα «απογειώσουν» γευστικά τους καλεσμένους
Taste

Weekend family gatherings και 5 σπιτικές προτάσεις που θα «απογειώσουν» γευστικά τους καλεσμένους

Οι γονείς, απαλλαγμένοι από τις υποχρεώσεις του γραφείου και τα παιδιά από εκείνες εντός και εκτός σχολείου, έχουν επιτέλους την ευκαιρία να χαρούν ο ένας την παρέα του άλλου, περνώντας λίγο παραπάνω ποιοτικό χρόνο μαζί.

Τα Σαββατοκύριακα είναι οι μέρες της εβδομάδας που ανέκαθεν ήταν αφιερωμένες στην οικογένεια. Οι γονείς, απαλλαγμένοι από τις υποχρεώσεις του γραφείου και τα παιδιά από εκείνες εντός και εκτός σχολείου, έχουν επιτέλους την ευκαιρία να χαρούν ο ένας την παρέα του άλλου, περνώντας λίγο παραπάνω ποιοτικό χρόνο μαζί.

Πως θα μπορέσουμε όμως να απολαύσουμε όλα τα παραπάνω, αν είμαστε… «αιχμάλωτες» στην κουζίνα, προσπαθώντας να ετοιμάζουμε άπειρες επιλογές φαγητού, για να τους ευχαριστήσουμε όλους; Κι όμως υπάρχει λύση! Έχοντας για «συμμάχους» τα μίγματα 1 2 Bake! της ΓΙΩΤΗΣ, όχι μόνο γλιτώνουμε χρόνο από την κουζίνα αλλά θα «χρωματίσουμε» με τον πιο γευστικό τρόπο τις μελλοντικές οικογενειακές αναμνήσεις. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο παρακάτω έχω καταγράψει πέντε γλυκές και αλμυρές προτάσεις, που υπόσχονται να «απογειώσουν» γευστικά τα Σαββατοκύριακα με την οικογένεια.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved