Πένες με πέστο αβοκάντο από τα χεράκια του Γιώργου Τσούλη
#tsoulotip: Τα αβοκάντο αν τα αγοράσουμε άγουρα, τα αφήνουμε εκτός ψυγείου για 3-4 μέρες.
ΥΛΙΚΑ
1 μάτσο βασιλικό μόνο τα φύλλα
2 ώριμα αβοκάντο
100 γρ. κουκουνάρι
2 κ.σ. χυμό λεμόνι
3 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες
1/2κ.γ. αλάτι
100-150 ml. ελαιόλαδο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
500 γρ. πένες
150 ml. νερό, από το βράσιμο των ζυμαρικών
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ