Πεντανόστιμες ταλιατέλες aglio e olio δια χειρός Γιώργου Τσούλη!
#tsoulotip: Πρέπει να τηγανιστεί πολύ καλά το σκόρδο για να μη μας πικρίσει.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τα ζυμαρικά:
500 γρ. ταλιατέλες
5 σκ. σκόρδο, κομμένες σε λεπτές κάθετες φέτες (χωρίς τη φύτρα)
200 ml. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Υλικά για το σερβίρισμα:
½ του μάτσου μαϊντανό, ψιλοκομμένο
50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη (αν επιθυμούμε)
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ