Η Ντίνα Νικολάου φέτος μαγειρεύει στο πιο dream place κι εμείς ζηλεύουμε (exclusive video - photos)
Taste

Η Ντίνα Νικολάου φέτος μαγειρεύει στο πιο dream place κι εμείς ζηλεύουμε (exclusive video - photos)

Ναι, το παραδεχόμαστε, ζηλέψαμε από λίγο ως πολύ. Γιατί η Ντίνα Νικολάου φέτος μαγειρεύει σε ένα μέρος που όλοι θα θέλαμε να είμαστε. 

Η πετυχημένη chef που εδώ και χρόνια σκίζει τόσο στο Παρίσι, όπου έχει και το δικό της εστιατόριο, όσο και στην Ελλάδα, αυτήν την χρονιά συνεργάζεται με ένα κορυφαίο Resort και Spa στην πανέμορφη Χαλκιδική.

Σε μια συνεργασία κορυφή, η Ντίνα Νικολάου υπογράφει αυτό το καλοκαίρι τα μενού στα brand εστιατόρια του εντυπωσιακού Miraggio Thermal Resort and Spa, στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, λίγο έξω από το Παλιούρι. Και με το που πατάει κανείς το πόδι του εκεί το πρώτο που σκέφτεται είναι πως αυτός είναι ο ιδανικός χώρος για να εργάζεσαι.

Το πολυτελέστατο resort πέραν τις εντυπωσιακές και εξαιρετικά καλόγουστες εγκαταστάσεις, τα ευρύχωρα και καλαίσθητα δωμάτια και τα δεκάδες στρέματα που καταλαμβάνει (με ιδιωτικό θέατρο, αθλητικές εγκαταστάσεις και ειδικό Playground για τα παιδιά) διαθέτει κι ένα μοναδικό spa με ιαματικές πισίνες, πολυθρόνες Jacuzzi και μοναδικά smoothies και υγιεινά snacks όλα με την υπογραφή της γλυκύτατης Ντίνας που συχνά παραδίδει και μαθήματα master class μαγειρικής στους επισκέπτες του εκπληκτικού resort. Τις ημέρες που βρεθήκαμε εκεί μάθαμε κι εμείς μαζί με τους τουρίστες που παρακολούθησαν το μάθημα την στριφτή σπανακοτυρόπιτα. (lucky us)

Εκεί την συναντήσαμε κι εμείς μαζί με τον υπεύθυνο του μοναδικού Spa, Γιώργο Βαλούρδο και μας μίλησαν τόσο γι΄ αυτήν την συνεργασία τους, όσο και για άλλα πολλά. Πώς αντιστέκεται στον πειρασμό να μην βγει ποτέ από εκεί μέσα; Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία και τι άλλο σχεδιάζει; Δείτε το αποκλειστικό βίντεο με την συνέντευξή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved