Ο Γιώργος Τσούλης μάς μαθαίνει να τηγανίζουμε σωστά τα μπαρμπούνια!
#tsoulotip: Το λάδι δεν πρέπει να καίει πολύ, διότι θα ψηθεί το ψάρι απ’έξω, ενώ μέσα θα είναι ωμό.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μπαρμπούνια
300 γρ. καλαμποκάλευρο
½ κ.γ. πάπρικα, καπνιστή
1 κ.σ. θυμάρι, ψιλοκομμένο (μόνο τα φύλλα)
Αλάτι
Πιπέρι
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Λεμόνι, για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ