Ο Γιώργος Τσούλης μάς μαθαίνει να τηγανίζουμε σωστά τα μπαρμπούνια!
Taste

Ο Γιώργος Τσούλης μάς μαθαίνει να τηγανίζουμε σωστά τα μπαρμπούνια!

#tsoulotip: Το λάδι δεν πρέπει να καίει πολύ, διότι θα ψηθεί το ψάρι απ’έξω, ενώ μέσα θα είναι ωμό.

 

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό μπαρμπούνια

300 γρ. καλαμποκάλευρο

½ κ.γ. πάπρικα, καπνιστή

1 κ.σ. θυμάρι, ψιλοκομμένο (μόνο τα φύλλα)

Αλάτι

Πιπέρι

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Λεμόνι, για το σερβίρισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved