Ανάποδη τάρτα με ροδάκινα από τον Τσούλη
#tsoulotip: Πασπαλίζουμε με ζάχαρη τα ροδάκινα στην αρχή για να βγάλουν τα υγρά τους.
ΥΛΙΚΑ
4 ροδάκινα, κομμένα στη μέση, χωρίς κουκούτσι
70 γρ. ζάχαρη & έξτρα 2 κ.σ. για το πασπάλισμα των ροδάκινων
1 κ.γ. βανίλια, εκχύλισμα
1 κ.σ. βούτυρο
20 ml. κονιάκ
1 πρέζα αλάτι
1 φύλλο σφολιάτας
1 αυγό, medium, αραιωμένο με 2κ.σ. νερό, για το άλειμμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ