Πίκλα σταφύλι από τον Γιώργο Τσούλη
#tsoulotip: Αν θέλουμε να τα κάνουμε τουρσί, τα αφήνουμε κλειστά με το καπάκι τους σε σκιερό μέρος ή στο ψυγείο για μία με μιάμιση εβδομάδα.
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. σταφύλι κόκκινο, χωρίς κουκούτσια, κομμένο στη μέση
240 ml. μηλόξυδο
200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
60 ml. νερό
1 στικ κανέλας
¼ κ.γ. γαρύφαλλο
¼ κ.γ. κόκκους πιπέρι
1/8 κ.γ. κόλιανδρο, σε κόκκους
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ