Φανουρόπιτα από τον Γιώργο Τσούλη
#tsoulotip: Δε χρειαζεται να περιοριστείτε μονο στους ξηρούς καρπούς που αναγράφονται στη συνταγη, μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε είδος ξηρού καρπού ανάλογα με τις προτιμήσεις σας στις ίδιες αναλογίες.
ΥΛΙΚΑ
240 ml. νερό
110 ml. ηλιέλαιο
Χυμό και ξύσμα ενός πορτοκαλιού
2 κ.γ. μπεικιν πάουντερ
200 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
70 γρ. καρύδια
120 γρ. σταφίδες
2 κ.γ. κανέλα τριμμένη (κοφτές)
Υλικά για το σερβίρισμα:
Άχνη ζάχαρη
Κανέλα τριμμένη
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ