Πεντανόστιμη τούρτα με σοκολατένιες κρέπες
#tsoulotip: Προσοχή όταν θα βάζουμε τη σαντιγί ανάμεσα στις κρέπες να σιγουρευτούμε ότι αυτές είναι καλά παγωμένες.
ΥΛΙΚΑ
100 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
700 ml. γάλα, πλήρες
6 αυγά, medium
190 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
70 γρ. κακάο
115 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
1 lt. κρέμα γάλακτος, χτυπημένη σε σαντιγί
Υλικά για τη ganache σοκολάτας:
100 ml. κρέμα γάλακτος
1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
50 γρ. σοκολάτα
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ