Αυτά τα μπουρεκάκια με ζαμπόν και τυρί πρέπει να τα δοκιμάσεις
Taste

Αυτά τα μπουρεκάκια με ζαμπόν και τυρί πρέπει να τα δοκιμάσεις

#tsoulotip: Βάζουμε τη μεμβράνη στη μπεσαμέλ για να μην δημιουργηθεί πέτσα στην επιφάνειά της. 2. Πρέπει να έχει κρυώσει πολύ καλά η γέμιση για μην πανιάσει το φύλλο.

ΥΛΙΚΑ

8 φύλλα κρούστας

300 ml γάλα, πλήρες

40 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

40 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

100 γρ. τυρί gouda, τριμμένο

200 γρ. ζαμπόν, ψιλοκομμένο

1 αυγό, medium

1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο, για το άλειμμα

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved