Χοιρινό με κριθαράκι - Μια υπέροχη συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη
#tsoulotip: Όταν τελειώσει ο ζωμός, το κριθαράκι θα είναι λίγο al dente. Μην ανησυχείσετε, όσο είναι ζεστή η κατσαρόλα, το κριθαράκι θα μαγειρεύεται.
ΥΛΙΚΑ
600 γρ. χοιρινή σπάλα χωρίς κόκκαλο, κομμένη στη μέση
2 κ.σ. ελαιόλαδο
250 γρ. κριθαράκι, μέτριο
100 γρ. σπανάκι baby
250 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
500 ml ζωμό κοτόπουλου, ζεστό
60 ml λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Για το σερβίρισμα:
100 γρ. τυρί φέτα, θρυμματισμένη
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ