Γκαβόψαρα από τον Γιώργο Τσούλη - Η συνταγή που πρέπει να προσθέσεις σίγουρα στο μενού σου
Taste

Γκαβόψαρα από τον Γιώργο Τσούλη - Η συνταγή που πρέπει να προσθέσεις σίγουρα στο μενού σου

#tsoulotip: Αν θέλουμε να ξεπικρίσουμε τις μελιτζάνες, τις βάζουμε σε νερό με λίγο αλάτι, τις αφήνουμε για 10’ και τις σουρώνουμε πολύ καλά.

 

ΥΛΙΚΑ

2 μελιτζάνες φλάσκες

2 κ.σ. σπόρους από σινάπι

1 κ.γ. κύμινο

Αλάτι

Πιπέρι

Για το πανάρισμα:

4 αυγά large, ελαφρώς χτυπημένα

300 γρ. ηλιόσπορους, θρυμματισμένους

300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

50 γρ. σιμιγδάλι

Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved