Πεμτανόστιμο ριζότο με καλαμπόκι και ζαμπόν από τον Τσούλη!
#tsoulotip: Το βούτυρο και το τυρί το βάζουμε, αφού αφαιρέσουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά για να μη βγάλουν τα λάδια τους.
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. ρύζι, για ριζότο
200 γρ. ζαμπόν, σε φέτες
200 γρ. καλαμπόκι, κατεψυγμένο
150 γρ. παρμεζάνα
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
10 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα
¼ μάτσο μαϊντανό
2 κ.σ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
1½ ζωμό λαχανικών
150 ml λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ