Καλτσούνια από τον Γιώργο Τσούλη!
Taste

Καλτσούνια από τον Γιώργο Τσούλη!

#tsoulotip: Πιέζουμε καλά τις άκρες για να μην ανοίξουν τα σκαλτσούνια στο ψήσιμο.

 

ΥΛΙΚΑ

Για τη ζύμη:

450 γρ. αλεύρι, μαλακό

40 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

2 κ.γ. baking powder

1 αυγό, medium

185 ml γάλα, πλήρες

60 ml ηλιέλαιο

1 κρόκο, για το άλειμμα αραιωμένο

Κανέλα, τριμμένη για το πασπάλισμα

Για τη γέμιση:

350 γρ. ξινομυζήθρα

1 αυγό, medium

45 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

1 κ.γ. κανέλα τριμμένη

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved