Cinnamon rolls από τον Γιώργο Τσούλη
Τα πιο αφράτα και μυρωδάτα γλυκίσματα.
#tsoulotip: Προσέχουμε να μην παραείναι ζεστό το γάλα και καεί η μαγιά.
ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη :
250 ml. χλιαρό γάλα ΝΟΥΝΟΥ γεύσεις σπιτικές
2 αυγά, medium
700 γρ. αλεύρι, για τσουρέκι
80 γρ. βούτυρο ΝΟΥΝΟΥ, παγωμένο και κομμένο σε κυβάκια
9 γρ. ξηρή μαγιά
1 κ.γ. ζάχαρη, κρυσταλλική
1 πρέζα αλάτι
Για τη γέμιση:
200 γρ. ζάχαρη, καστανή
5 κ.γ. κανέλα, τριμμένη
4 κ.σ. βούτυρο ΝΟΥΝΟΥ, παγωμένο
Για το γλάσο:
120 γρ. μασκαρπόνε, σε θερμοκρασία δωματίου
5 κ.γ. βούτυρο ΝΟΥΝΟΥ, σε θερμοκρασία δωματίου
200 γρ. ζάχαρη άχνη
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ