Γιουβαρλάκια με κόκκινη σάλτσα- Να γλείφεις τα δάχτυλά σου
Taste

Γιουβαρλάκια με κόκκινη σάλτσα- Να γλείφεις τα δάχτυλά σου

Μια παραδοσιακή συνταγή επηρεασμένη από τα όμορφα νησιά των Κυκλάδων!

#tsoulotip: Αν θέλουμε τα γιουβαρλάκια να είναι πιο ελαφριά, μπορούμε να σοτάρουμε το κρεμμύδι.

ΥΛΙΚΑ
Για τα γιουβαρλάκια:

800 γρ. κιμά, μοσχαρίσιο

300 γρ. ρύζι, νυχάκι

1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

½ μάτσο άνηθο, ψιλοκομμένο

½ μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

3 κρόκους, medium

60 ml ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Για τη σάλτσα:

140 ml κόκκινο κρασί

300 γρ. χυμό ντομάτας

200 ml νερό, χλιαρό

¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο

¼ κ.γ. γαρύφαλλο, τριμμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved