Μπουγάτσα με φύλλο αέρος από τον Γιώργο Τσούλη
Taste

Μπουγάτσα με φύλλο αέρος από τον Γιώργο Τσούλη

Η καλύτερη μπουγάτσα με χειροποιήτο φύλλο αέρος που έχει φτιαχτεί ποτέ!  Αξίζει τον κόπο να τη δοκιμάσετε!

#tsoulotip: Φροντίζουμε να βουτυρώνουμε συνεχώς τα φύλλα κατά το άνοιγμα τους ώστε να μη μας κοπούν.
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

50 γρ. βούτυρο, λιωμένο σε θερμοκρασία δωματίου + extra 300 γρ. λιωμένο για το άνοιγμα των φύλλων

250 νερό, χλιαρό

¼ κ.γ. αλάτι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved