Ωραίος ο Πολυδερόπουλος αλλά έχετε δει τον αδελφό του, Παντελή; (photos)
Taste

Ωραίος ο Πολυδερόπουλος αλλά έχετε δει τον αδελφό του, Παντελή; (photos)

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος που όλοι γνωρίσαμε καλύτερα και... μισήσαμε ως κατά συρροή δολοφόνο στο Τατουάζ δεν είναι ο μόνος ωραίος της οικογένειάς του. 

Αν σκεφτεί κανείς πως έχει άλλα τρία μικρότερα αδέλφια, τότε καταλαβαίνετε ότι είναι αδύνατον ο Νίκος να είναι ο μόνος που καίει καρδιές από την οικογένεια.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει άλλα τρία αδέλφια, τον Πάρη, τον Παναγιώτη και τον μικρότερο, τον Παντελή τον οποίο ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μαζί με τον Νίκο σε βόλτα τους στη Γλυφάδα.

Και μπορεί ο Νίκος να κέντρισε το ενδιαφέρον των περαστικών καθώς τον αναγνώριζαν όμως αμέσως μετά τα βλέμματα μαγνήτιζε ο Παντελής, ο οποίος είναι κατά οκτώ χρόνια μικρότερος από τον αδελφό του. Ο Νίκος δηλαδή είναι ο μεγαλύτερος και ο Παντελής ο Βενιαμίν.

Τα τέσσερα αδέλφια μεγάλωσαν σε ένα υπέροχο χωριό της Αχαΐας, το Μαζαράκι και έχουν να θυμούνται ανέμελα και πολύ τρυφερά παιδικά χρόνια.

Ο Νίκος με τον Παντελή, παρά τη διαφορά ηλικίας τους, είναι πολύ δεμένοι και συχνά, όταν ο πρώτος δεν μπορεί να βρεθεί στην Πάτρα όπου ζει η οικογένειά του μόνιμα, τον επισκέπτεται ο "μικρός" στην Αθήνα.

Σε μία τέτοια συνεύρεσή τους τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός με τους δύο γοητευτικούς άντρες να δείχνουν σε πολύ καλή διάθεση καθώς απολάμβαναν τη λιακάδα στην καρδιά των νοτίων προαστίων.

Ο Παντελής ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση ειδών οικιακής χρήσης που εδρεύει στην Πάτρα και σε κοινή συνέντευξή του κατά το παρελθόν με τον αδελφό του είχε αποκαλύψει πως σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να ασχοληθεί με τον καλλιτεχνικό χώρο.

Δείτε τους στις παρακάτω φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της χαλαρής βόλτας τους στη Γλυφάδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved