Ριγκατόνι με γιαούρτι και καλαμπόκι- Πανεύκολη συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη
Taste

Ριγκατόνι με γιαούρτι και καλαμπόκι- Πανεύκολη συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη

Πανεύκολη μακαρονάδα. Θα πάθετε ζαβλαμά με την νοστιμιά της!

#tsoulotip: 1. Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά, γιατί υπάρχει περίπτωση να κόψει το γιαούρτι. 2. Αν δούμε ότι το τηγάνι είναι πολύ στεγνό όταν προσθέσουμε το γιαούρτι, μπορούμε να ρίξουμε λίγο νερό.

ΥΛΙΚΑ
300 γρ. ριγκατόνι

200 γρ. γιαούρτι, στραγγιστό

½ κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη

100 γρ. καλαμπόκι, σε κονσέρβα

7 γρ. τζίντζερ, ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Για το σερβίρισμα:

Σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved