Chips γλυκοπατάτας που σίγουρα πρέπει να φτιάξεις!
Πανεύκολα και τραγανά πατατάκια που θα σας λύσουν τα χέρια.
#tsoulotip: 1. Βάζουμε τις πατάτες σε πάγο για να γίνουν ακόμα πιο τραγανες όταν τις τηγανίσουμε. 2. Προσοχή να μην κολλήσουν οι πατάτες μεταξύ τους όταν τηγανίζουμε. 3. Το ηλιέλαιο πρέπει να φτάσει τους 180°C για να τηγανίσουμε.
ΥΛΙΚΑ
1 μεγάλη γλυκοπατάτα, χωρίς τη φλούδα
Παγάκια
Αλάτι
Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ