Ο Ρουβάς μπήκε στην κουζίνα, έφτιαξε μαμαδίστικο φαγητό και μας έπιασε... λιγούρα! (photos)
Taste

Ο Ρουβάς μπήκε στην κουζίνα, έφτιαξε μαμαδίστικο φαγητό και μας έπιασε... λιγούρα! (photos)

Πόσα ακόμα ξέρει να κάνει ο Σάκης Ρουβάς για να μας πείθει κάθε φορά πως είναι ο... τέλειος μπαμπάς και σύντροφος; 

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης και coach του The Voice, μπορεί αυτόν τον καιρό να τρέχει και να μη φτάνει λόγω των πολλών projects με τα οποία ασχολείται, όμως πάντα βρίσκει χρόνο, κατά τη διάρκεια της ημέρας, για να αφοσιωθεί στην πολυμελή οικογένειά του.

Ειδικά τα σαββατοκύριακα που έχει ακόμα περισσότερο χρόνο, αφοσιώνεται στη γυναίκα του Κάτια Ζυγούλη και τα τέσσερα παιδιά τους, προσπαθώντας, όσο μπορεί να περνάει ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Και επειδή η αγάπη ξεκινάει από το... στομάχι, ο Σάκης Ρουβάς την Κυριακή που πέρασε, είπε να μπει στην κουζίνα και να φτιάξει ένα γευστικό, υγιεινό και άκρως μαμαδίστικο φαγητό που ξετρέλανε τους πάντες.

Τι μαγείρεψε;

Σπιτικό, μυρωδάτο και λαχταριστό μπριάμ λαχανικών στον φούρνο, το οποίο έγινε... ανάρπαστο όταν στρώθηκε το οικογενειακό τραπέζι.

Μάλιστα, ο ίδιος ανέβασε φωτογραφία από την κουζίνα την ώρα που ξεφούρνιζε το φαγητό και έγραψε στη λεζάντα: «Κορυφαία ενέργεια στο σπίτι σημαίνει οικογενειακό τραπέζι τις Κυριακές, εκπλήξεις για τους αγαπημένους μας και ζεστές στιγμές που μας φέρνουν πιο κοντά». Δείτε παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved