Chocolate mousse cake από τον Γιώργο Τσούλη
Ένα κέικ χωρίς γλουτένη που είμαι σίγουρος πως θα δοκιμάσετε και θα λατρέψετε!
#tsoulotip: Σουρώνουμε το μείγμα για να βγει πιο λείο και να μην έχει κρατήσει κομματάκια από τη ζελατίνα ή από το κακάο.
ΥΛΙΚΑ
1 lt γάλα, πλήρες
400 ml κρέμα γάλακτος, πλήρες
50 γρ. κακάο, κοσκινισμένο
100 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
280 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
¼ κ.γ. αλάτι
5 γρ. ζελατίνες
60 γρ. κορν φλάουρ
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ