Λαλάγγια από τον Γιώργο Τσούλη
Τραγανά μπαστουνάκια κατευθείαν από τη Μεσσηνία. Δε θα καταφέρετε να αντισταθείτε με τίποτα!
#tsoulotip: 1. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε μυρωδικά επιθυμούμε. 2. Όσο πιο λεπτά είναι τα μπαστουνάκια που θα πλάσουμε, τόσο πιο τραγανά θα βγουν τα λαλάγγια.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό αλεύρι, γ.ο.χ.
500 ml νερό, σε θερμοκρασία δωματίου
170 ml ελαιόλαδο
3 κ.γ. αλάτι
1 κ.σ. πάπρικα, καπνιστή
1 κ.σ. ρίγανη, ξερή
Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ