Δίπλες από τον Γιώργο Τσούλη
Τραγανές, μελωμένες, με μπόλικο καρύδι από πάνω.
#tsoulotip: 1. Δε ρίχνουμε πολύ αλεύρι στον πάγκο εργασίας για να μην βγουν σκληρά τα ζυμαράκια. 2. Μπορείτε αντί για σιρόπι να πασπαλίσετε τις δίπλες με αρκετό μέλι.
ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη:
500 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ. κοσκινισμένο
8 γρ. ζάχαρη
5 αυγά, medium
1/2 κ.γ. αλάτι
Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Για το σιρόπι:
500 ml νερό
500 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
300 γρ. μέλι
Χυμό από ένα λεμόνι
Για το σερβίρισμα:
130 γρ. καρύδια, θρυμματισμένα
1 κ.σ. κανέλα, τριμμένη
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ