Καλόγερος Νάξου από τον Γιώργο Τσούλη
Taste

Καλόγερος Νάξου από τον Γιώργο Τσούλη

Κλασική ναξιώτικη συνταγή που θα λατρέψετε σίγουρα.

#tsoulotip: Βάζουμε τις μελιτζάνες σε νερό και αλάτι για να ξεπικρίσουν.
ΥΛΙΚΑ
Για το μοσχάρι:

1 kg μοσχάρι ελιά, κομμένο σε κύβους

1 κρεμμύδι μεγάλο, ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

6-7 κ.σ. ελαιόλαδο

½ κ.σ. πελτέ

1 ξυλάκι κανέλας

½ κ.γ. γαρύφαλλο τριμμένο

3 φύλλα δάφνης

1 κύβο ζωμό βοδινού

400 γρ. ντομάτα κονκασέ

180 ml κόκκινο κρασί

1 lt νερό

Αλάτι

Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved