Πεντανόστιμο μοσχάρι Wellington από τον Τσούλη
Αμερικάνικη συνταγή που θα αγαπήσουν όλοι στο σπίτι.
#tsoulotip: Αν θέλουμε πιο τραγανή τη σφολιάτα, μπορούμε να την αφήσουμε στο πάνω μέρος του ψυγείου χωρίς να την έχουμε σκεπάσει.
ΥΛΙΚΑ
Για το Wellington:
1 κιλό μοσχάρι φιλέτο
1 συσκευασία φύλλο σφολιάτας
5-6 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κρόκους αυγών, για το άλειμμα
10 φέτες προσούτο
4 κ.σ. μουστάρδα
Αλάτι
Πιπέρι
Υλικά για το ντιξέλ μανιταριών:
1 κιλό λευκά μανιτάρια
50 γρ. βούτυρο, για το σοτάρισμα
60 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης
4 κλ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένα
2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
Αλάτι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ