Φτιάξε μελομακάρονα χωρίς γλουτένη και δεν θα χάσεις!
Τα πιο νόστιμα μελομακάρονα χωρίς γλουτένη που έχετε δοκιμάσει.
#tsoulotip: Αν θέλουμε να κάνουμε τραγανά μελομακάρονα πρέπει μόλις βγουν τα μελομακάρονα από το φούρνο να τα αφήσουμε να κρυώσουν τελείως και να τα σιροπιάσουμε μέσα σε κρύο σιρόπι.
ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη:
360 γρ. αλεύρι, χωρίς γλουτένη
60 γρ. καρύδια
220 ml ηλιέλαιο
60 γρ. λιναρόσπορο
120 ml χυμό από πορτοκάλι
2 κ.γ. κανέλα, τριμμένη
½ κ.γ. γαρύφαλλο, τριμμένο
¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο
4 γρ. σόδα μαγειρικής
Για το σιρόπι:
400 ml νερό
200 γρ. καστανή ζάχαρη
1 στικ κανέλας
Χυμό από ½ λεμόνι
Για το σερβίρισμα:
Καρύδια, θρυμματισμένα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ