Πεντανόστιμο μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα ψητού σκόρδου
Ζουμερό φιλέτο με μία σκορδάτη σάλτσα που θα λατρέψετε.
#tsoulotip: Θωρακίζουμε καλά το μοσχάρι για να μην βγάλει τα υγρά του κατά το ψήσιμο.
ΥΛΙΚΑ
Για το μοσχάρι:
1 κιλό μοσχαρίσιο φιλέτο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Για τη σάλτσα σκόρδου:
1 κεφάλι σκόρδου, ολόκληρα
150 γρ. μαγιονέζα
150 γρ. κρέμα γάλακτος, πλήρης
2 κ.σ. μουστάρδα, απαλή
3 κλ. δεντρολίβανο
1 κ.σ. ζάχαρη, κρυσταλλική
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ