Πεντανόστιμες κροκέτες με ζαμπόν και τυρί
Πανεύκολες κροκέτες που θα λατρέψουν όλοι στο σπίτι.
#tsoulotip: Προσέχουμε να μην καίει πολύ το λάδι για να τηγανιστούν οι κροκέτες και στο εσωτερικό τους.
ΥΛΙΚΑ
Για τις κροκέτες:
70 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
60 γρ. τυρί gouda
60 γρ. ζαμπόν, κομμένο σε κάθετες φέτες
60 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
2 κ.σ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
1 κ.γ. εστραγκόν, ξερό
250 ml γάλα, πλήρες
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Για το πανάρισμα:
120 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
2 αυγά medium, χτυπημένα
100 γρ. πάνκο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ