Ψαροκροκέτες με μουστάρδα με πιπεριές Φλωρίνης και πατατοσαλάτα με μαγιονέζα με τρούφα
Taste

Ψαροκροκέτες με μουστάρδα με πιπεριές Φλωρίνης και πατατοσαλάτα με μαγιονέζα με τρούφα

Τραγανές μπουκίτσες ψαριού, συνοδευόμενες από μία μυρωδάτη πατατοσαλάτα.

#tsoulotip: Δε ρίχνουμε μονομιάς τις ψαροκροκέτες στο τηγάνι, για να μη ρίξουμε τη θερμοκρασία του λαδιού απότομα.

ΥΛΙΚΑ

Για τις ψαροκροκέτες:

500 γρ. φιλέτο παγκάσιους, κομμένο σε μικρές κάθετες φέτες πάχους 3 εκατοστών

150 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

3 αυγά, medium

2 κ.γ. εστραγκόν, ξερό

120 γρ. φρυγανιά, τριμμένη

3 κ.σ. μουστάρδα με πιπεριές Φλωρίνης

1 κ.γ. θυμάρι φρέσκο, ψιλοκομμένο

¼ κ.γ. πάπρικα καπνιστή, τριμμένη

Αλάτι

Πιπέρι

Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Χυμό ½ λεμονιού, για το σερβίρισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved