Εστιατόριο με μπριός στο Νέο Ψυχικό άνοιξε ο γιος του Αβραμόπουλου
Taste

Εστιατόριο με μπριός στο Νέο Ψυχικό άνοιξε ο γιος του Αβραμόπουλου

To πρώτο του επιχειρηματικό γαστρονομικό πρότζεκτ πραγματοποίησε ο γιος του πρώην υπουργού και πρώην επιτρόπου Μετανάστευσης Δημήτρη Αβραμόπουλου.

O πρωτότοκος Φίλιππος, γιος του Δημήτρη και της ΒίΒιαν Αβραμοπούλου, εκτός από τη γοητεία τους έχει κληρονομήσει και τον δυναμικό και ανεξάρτητο χαρακτήρα τους. Ο Φίλιππος είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια και αν και γεννήθηκε και μεγάλωσε μέσα στο χώρο της πολιτικής δεν φαίνεται προς το παρόν τουλάχιστον να ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του, επιλέγοντας το δικό του δρόμο.

Ο νεαρός αποφάσισε να επενδύσει στον χώρο της εστίασης, δημιουργώντας το νέο κατάστημα - μπουτίκ του Γάλλου σεφ Jean Charles Metayer, που σερβίρει μπριός από όλο τον κόσμο. Ο Jean Charles Metayer ξεκίνησε την πορεία του ως executive chef στο Peninsula All- Suite Hotel στην Ελούντα, έπειτα συνεργάστηκε με τον Λευτέρη Λαζάρου στο Βαρούλκο για να αναλάβει τα ηνία του, του γαστρονομικού εστιατορίου του Intercontinetal.

Τα τελευταία τρία χρόνια ήταν επικεφαλής των πέντε εστιατορίων του ξενοδοχείου Grischa στο Νταβός, εκεί όπου φιλοξενείται κάθε χρόνο το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Τα μπριός συνοδεύει με βραβευμένο καφέ κατευθείαν από τη Βραζιλία. Την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου ο Φίλιππος και οι συνεργάτες του εγκαινίασαν το Βriο στην οδού Σολωμού στο Ν. Ψυχικό. Τα μπριός και τα πανετόνε «κόλαση» γνωρίζουν μεγάλο σουξέ, όπως και τα Brio Super Drinks, που δίνουν boost στον οργανισμό, όπως π.χ. το «δυναμωτικό» με βρώμη, φιστικοβούτυρο, αποξηραμένα βερίκοκα και βανίλια.

Η αλήθεια είναι ότι, όπως αναφέρουν πηγές από το στενό περιβάλλον της οικογένειας, ο πατέρας του Φίλιππου, ήθελε ο γιος του να ακολουθήσει τα βήματα του στην πολιτική. Γι’ αυτό και είχε τις επιφυλλάξεις του όταν ο γιος του του ανακοίνωσε τα νέα του σχέδια. Παρόλα αυτά, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στέκεται πάντα στο πλευρό των παιδιών του στις αποφάσεις τους και έτσι προτίθεται να κάνει και τώρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved