Παστάκια amandine
Taste

Παστάκια amandine

Συνταγή από τη Ρουμανία για την πιο νόστιμη σοκολατένια τούρτα που έχετε δοκιμάσει.

#tsoulotip: Προσέχουμε όταν χτυπάμε τα αυγά στο μπολ με το βραστό νερό να μην έχει πολύ υψηλή θερμοκρασία το τελευταίο, γιατί θα μας ψηθούν τα αυγά.

ΥΛΙΚΑ
Για το παντεσπάνι:

260 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

150 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

30 γρ. κακάο, κοσκινισμένο

8 αυγά (medium), χωρισμένα τα ασπράδια από τους κρόκους

50 ml ηλιέλαιο

40 ml νερό

Για τη γέμιση:

330 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

200 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

4 αυγά, medium

3 κ.σ. κακάο, κοσκινισμένο

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved