Φτιάξε το πιο νόστιμο Σπανακόρυζο Λεμονάτο (Γράφει αποκλειστικά στο Queen.gr η Majenco)
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα τσιγαρίζουμε ένα λευκό κρεμμύδι και μια σκελίδα σκόρδο σε 2 κουταλιές ελαιόλαδο. Ανακατεύoυμε και ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και 1-2 κομμάτια ψιλοκομμένα φρέσκο κρεμμυδάκι. Ρίχνουμε 1/2 πακέτο ρύζι γλασσέ (250γρ) και τα ανακατεύουμε κανένα 2λεπτό μέχρι να σοταριστούν καλά. Σβήνουμε με λευκό κρασί έβαλα το Πούπουλο του Τσάνταλη που είναι ελαφρύ 160 γρ. Αφού εξατμιστεί ρίχνουμε 1 λτ νερό ζεστό με ζωμό λαχανικών σιγά σιγά ανακατεύοντας και αφήνουμε περίπου ένα τέταρτο μαξ μέχρι να βράσει το ρύζι. Παράλληλα σε ένα μεγάλο μπωλ βάζουμε το σπανάκι και ρίχνουμε αρκετό αλάτι και το πιέζουμε για να ξεφουσκώσει, (πήρα έτοιμη σαλάτα σπανάκι σε σακούλα του κιλού).
Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ