Δεν μαγειρεύει μόνο η Δέσποινα Βανδή στο σπίτι! Δεν θα πιστεύετε τι γλυκό έφτιαξε η κόρη της! (pics)
Taste

Δεν μαγειρεύει μόνο η Δέσποινα Βανδή στο σπίτι! Δεν θα πιστεύετε τι γλυκό έφτιαξε η κόρη της! (pics)

Δεν λένε ότι το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει; Σίγουρα αυτό συμβαίνει για τη Μελίνα Νικολαΐδη, κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη

Γιατί το ότι η τραγουδίστρια είναι μάστερ στην κουζίνα το ξέρουμε! Πως το ίδιο τείνει να γίνει και η Μελίνα όμως, δεν τον γνωρίζαμε.

Το αποκάλυψε η πανευτυχής μαμά της με καμάρι ποζάροντας στον φωτογραφικό φακό με το γλυκό υπερπαραγωγή που έφτιαξε η νεαρή κόρη της για το πασχαλινό τραπέζι.

Γιατί τι χρειάζεται ο ουρανίσκος μετά από τη γευστική... κρεατίλα με τον οβελία, το κοκορέτσι και ό,τι άλλο κρεατικό στα κάρβουνα; Κάτι δροσερό κι απολαυστικό! Έτσι η Μελίνα δημίουργησε μία καταπληκτική πάβλοβα με δροσερή σαντιγί και φρέσκιες φράουλες.

Φυσικά, η Δέσποινα Βανδή δεν περίμενε και πολύ για να διαφημίσει τις δεξιότητες της κόρης της στην κουζίνα ή πιο σωστά στη ζαχαροπλαστική και ανέβασε φωτογραφίες με το λαχταριστό γλυκό.

Γιατί μπορεί η Δέσποινα Βανδή να είναι εξπέρ στις πίτες, τα τσουρέκια και τα κουλουράκια της όμως η Μελίνα φαίνεται πως θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο της καλύτερης pastry chef στην οικογένεια.

Και μάλλον τα καταφέρνει μία χαρά αν λάβουμε υπόψη το πόσο λαχταριστή φαινόταν στις φωτογραφίες η δροσερή πάβλοβα.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε η τραγουδίστρια όλο καμάρι για την κόρη της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved