Κοτόπουλο caprese
Taste

Κοτόπουλο caprese

#tsoulotip: Αν δούμε ότι έχει πήξει πολύ η σάλτσα όταν τοποθετήσουμε τις φέτες τυριού, προσθέτουμε λίγο ακόμη νερό.

ΥΛΙΚΑ

4 στήθη κοτόπουλου, χωρίς πέτσα

60 ml. ξύδι βαλσάμικο

2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες

2 κ.γ. βασιλικό, ψιλοκομμένο

4 φέτες μοτσαρέλα

250 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση

200 ml. νερό

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved