Στέφανος Μιχαήλ: «Στην Κύπρο δεν πειθαρχούμε τόσο στα μέτρα, δυστυχώς»
Taste

Στέφανος Μιχαήλ: «Στην Κύπρο δεν πειθαρχούμε τόσο στα μέτρα, δυστυχώς»

Ο Στέφανος Μιχαήλ μίλησε για την καραντίνα στην Κύπρο και περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στο νησί, λόγω κορονοϊού.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον τρόπο που ο ίδιος διαχειρίζεται την καραντίνα, πώς διαμορφώνεται η καθημερινότητά του, αλλά και στα όσα κάνει για να γεμίζει την ημέρα του.

-Πώς διαχειρίζεστε την καραντίνα;

«Με ψυχραιμία και υπομονή. Προσπαθώ να μη μου δημιουργεί πανικό αυτός ο βομβαρδισμός της ενημέρωσης από τα social media και τα ΜΜΕ. Αν παρακολουθείς διαρκώς τα κρούσματα και τους θανάτους από τον κορονοϊό, στο τέλος θα χάσεις την ψυχική σου υγεία».

-Να μην είμαστε διαρκώς συντονισμένοι στα social media και την τηλεόραση;

«Να γνωρίζουμε τι συμβαίνει γύρω μας, χωρίς να παθαίνουμε εμμονή και να οδηγούμαστε σε παράλογη συμπεριφορά».

-Πειθαρχείτε στα μέτρα προστασίας στην Κύπρο;

«Όχι τόσο, δυστυχώς. Έχουν πάρει για δεύτερη φορά πιο αυστηρά μέτρα, μήπως και πειθαρχήσουν κάποιοι. Δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία από τις 21.00 έως τις 06.00 το πρωί. Μόνο μία φορά την ημέρα μπορείς να στείλεις μήνυμα για να πας κάπου».

-Πώς αξιοποιείτε το χρόνο στο σπίτι;

«Οι περισσότεροι είμαστε με τις οικογένειές μας. Κάθε μεσημέρι και βράδυ τρώμε μαζί. Συνήθεια που διατηρούσαμε όταν ήμασταν παιδιά. Προσωπικά, διαβάζω και κάνα βιβλίο. Παρακολουθώ σειρές. Δεν έχει αλλάξει δραματικά κάτι στη ζωή μου».

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved