Μοσχαρίσια ουρά στη χύτρα ταχύτητας από τον Άκη Πετρετζίκη!
Σε ποιον δεν αρέσει το κοκκινιστικό μοσχαράκι; Ειδικά αν έχει μαγειρευτεί με συνταγή Πετρετζίκη;
Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο από το να ακολουθήσετε βήμα προς βήμα τη συνταγή του και θα έχετε σε λίγη ώρα το τέλειο πιάτο στο τραπέζι σας.
Συστατικά
- 1 1/2 κιλό μοσχαρίσια ουρά
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 στικ σέλερι
- 2 καρότα
- 1 κρεμμύδι
- 1 κ.σ. θυμάρι
- 1 σκ. σκόρδο
- 2 φύλλα δάφνης
- 1-2 κ.σ. κρέμα βαλσάμικο, με σύκο
- 250 γρ. ντομάτα, τριμμένη
- 1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 κύβο βοδινού
- 250 γρ. νερό
Για το σερβίρισμα
- πουρέ πατάτας
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
- ρίγανη
Δείτε βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ