Συνταγή για φαρφάλες με σπανάκι, μανιτάρια & καραμελωμένα κρεμμύδια (Γράφει στο Queen η Majenco)
Προχθές έφτιαξα για πρώτη φορά αυτές τις πεντανόστιμες φαρφάλες μέσα σε πολύ λίγο χρόνο.
Ξεκινάτε πρώτα να καραμελώσετε τα κρεμμύδια σε ένα τεφάλ κόβετε 3 μέτρια η 2 μεγάλα λευκά κρεμμύδια και τα σωτάρετε σε 1 κουταλιά της σούπας λάδι. Ανακατεύετε συχνά ώστε να πάρουν το χρώμα που πρέπει.
Σε ένα άλλο τηγάνι πάλι μια κουταλιά της σούπας λάδι και κόβετε όπως στις φωτογραφίες τα μανιτάρια ( έβαλα 4 μεγάλα μπορείτε να βάλετε παραπάνω). Αφού πάρουν το χρώμα τους ρίχνετε σπανάκι φρέσκο από πάνω και αρκετό πιπέρι.
Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ