Μοσχαρίσιο ribeye με γλυκόξινη σάλτσα από τον Άκη Πετρετζίκη!
Taste

Μοσχαρίσιο ribeye με γλυκόξινη σάλτσα από τον Άκη Πετρετζίκη!

Ένα υπέροχο πιάτο με εκλεπτυσμένη γεύση που πρέπει να δοκιμάσετε! 

Εσείς δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο από το να έχετε τα παρακάτω υλικά για να ακολουθήσετε βήμα προς βήμα τη συνταγή του κορυφαίου σεφ...

Συστατικά

Για τις μπριζόλες

  • 3 κιλά μοσχάρι, ribeye
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 100 γρ. βούτυρο
  • 2 σκ. σκόρδο
  • 2-3 κλ. θυμάρι
  • 2-3 κλ. δεντρολίβανο

Για τη σάλτσα

  • 1-2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 1 κ.σ. θυμάρι
  • 1 κ.γ. βούτυρο
  • 200 γρ. χυμό πορτοκαλιού
  • 1 πρέζα μπούκοβο
  • 100 γρ. κρέμα βαλσάμικο
  • 400 γρ. καρότα
  • αλάτι
  • πιπέρι

Για τη γαρνιτούρα

  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κιλό πατάτες baby, βρασμένες
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 κ.σ. θυμάρι
  • 1 κ.γ. ρίγανη
  • 1 κ.γ. βούτυρο

Για το σερβίρισμα

  • θυμάρι

Διαβάστε περισσότερα στο akispetretzikis.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved